Friday, June 8, 2012

Cuti Akan Habis.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Sila tengok tarikh hari ini apa yang anda nampak? Saya nampak tarikh tu makin dekat nak samapai 11 Jun 2012. Kenapa dengan tarikh tu? Sebab kuliah saya bakal bermula hari Isnin tersebut. Kuliah apa? Kuliah untuk Semester 3 di UiTM Arau, Perlis. Jauh kan? Jauh sangat dekat utara Malaysia. 

Hari Sabtu pagi bersamaan 9 Jun 2012 akan gerak satu keluarga balik Kedah lepas tu hantar saya. Barang-barang yang dibeli untuk stok dekat Arau dah habis packing tapi baju-baju tak packing lagi. Pagi nanti baru nak basuh semua benda. Baju dan seluar mana nak bawa sana dah siap susun satu bahagian tinggal nak masuk dalam beg je.

Adil rasanya cuti kali ini, budak sekolah pun bakal habis cuti sekolah diorang yang dua minggu tapi saya bakal habis cuti semester UiTM selama 2 bulan. Selama cuti jejak semua konsert KPOP terutamanya U-KISS dekat Putrajaya hari tu. TEEN TOP dengan DAL SHABET tak pergi sebab dah balik Selayang malam tu. BIGBANG ALIVE TOUR tu diadakan 27 Oktober 2012 nanti kan? Masa Hari Raya Qurban hari ke-2. Nak pergi kalau raya dekat Selangor je tak balik kampung. Masa itu pula baru start cuti semester.

Sampai sini sahajalah. Good luck kepada semua yang bakal sambung belajar balik dan kepada ssesiapa yang gagal tidak mengapa ada lagi peluang lagi. Usaha lagi InsyaAllah dapat.

Tuesday, June 5, 2012

Rest.

Harap maaf, berehat buat sementara waktu.