Thursday, August 16, 2012

Bulan Ramadhan 2012 bakal tamat.



Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Uhuk uhuk, lamanya tak update blog ini. Sebenarnya busy dan line internet pun agak lambat di sini. Ramai yang dah balik rumah dan saya bakal naik bas pukul 10 malam ini.

Itu sahaja kot nak sampaikan disini. Nanti sudah smapai rumah bakal update aktiviti yang diadakan masa awal semester 3 hingga sebelum raya.

Ada pantun yang ingin saya sampaikan,

Masak lomak cili api,
Campo dengan daun turi,
Hari rayo kolumpo sopi,
Tinggal penyamun dengan pencuri.

Jalani ibadah puasa anda dengan sempurna
sementara masih berada di Bulan Ramadhan.

Wednesday, August 1, 2012

Ramadhan di Perlis.


Lama juga tak update blog ni. Maaf disebabkan kekangan masa yang dialami. Apabila sudah masuknya minggu kedua puasa hingga sebelum balik raya mulalah semua quiz, test, assignment dan projek kena buat.

Maksudnya mulai minggu ini saya akan mula sibuk. Huk huk huk.... Ada 5 test dan 1 quiz yang sudah confirm akan dibuat sebelum balik raya dan juga projek animation yang kena hantar sebelum raya. Test 1 CSC253 (Multimedia), Test 1 MGT162, Test 1 CSC238 (Java), Test 1 CTU211, Test 2 MAT233 (Calculus II) dan Quiz 3 MAT233 bakal menjelma. Masuk je 1 Ogos 2012 maka bermulalah dengan Quiz 3 Calculus II tak ketinggalan setiap minggu hari Ahad penuh dengan test. Nasib baik dah balik minggu lepas. Assignment berlambak kena siapkan berserta projek animation dan masa-masa inilah laptop nak buat hal jGrasp untuk Java tak boleh buka.

Bye.