Wednesday, June 5, 2013

UNIQLO SOGO KL, New Launch.

Hai semua,

Sebelum itu tempek dulu gamabar sendiri selepas dah lama tak update.



Untuk pengetahuan anda semua, UNIQLO telah membuka cawangan terbarunya di SOGO KL. Ini merupakan outlet yang ke-10 telah dibuka di Malaysia. 

Here’s an awesome deal available exclusively at KL Sogo from 31 May to 6 June, Men’s & Women’s AIRism innerwear at RM24.90 (U.P.: RM39.90) and the Women’s Ultra Stretch Jeans at RM129.90 (U.P.: RM169.90).

Also don’t miss out on our Men’s and Women’s UT collections available at only RM39.90 (U.P.: RM59.90) at all UNIQLO stores. See you at UNIQLO KL Sogo tomorrow!

Apalagi marilah beramai-ramai pergi ke UNIQLO yang terletak di Tingkat 3. Dekat Tingkat 3 juga terdapat counter Paul Frank dan beberapa jenama lain. Selamat membeli belah. Akhirnya ada terdapat UNIQLO yang dekat seperti UNIQLO KLCC sekarang UNIQLO SOGO pula.

Photo: Are you ready for our new store opening in KL Sogo tomorrow? 
 
Here’s an awesome deal available exclusively at KL Sogo from 31 May to 6 June, Men’s & Women’s AIRism innerwear at RM24.90 (U.P.: RM39.90) and the Women’s Ultra Stretch Jeans at RM129.90 (U.P.: RM169.90).
 
Also don’t miss out on our Men’s and Women’s UT collections available at only RM39.90 (U.P.: RM59.90) at all UNIQLO stores. See you at UNIQLO KL Sogo tomorrow!
sumber : Uniqlo Malaysia

Kami pergi masa hari pertama dibuka iaitu pada 31 May 2013. Selepas puas jelajah Tingkat 3 pergi makan dekat foodcourt atas, macam-macam ada. Sudah tu, mak pergi tengok tempat jual pinggan mangkuk, dan barang-barang rumah dan elektronik. Teman mak pergi jalan-jalan di BUSANA. 


Sekarang selongkar beg apa yang dibeli tadi... taraaaa~~~~


Bajet pun sikit, maka barangnya pun sikit. Lain kali boleh pergi lagi. Dekat pun dekat. Bukan selalu dapat keluar macam ni semenjak dah duduk Arau ni. Sebulan masa semester break buat intersesi, orang lain dapat cuti 3 minggu (sebelum dan selepas intersesi) je tapi kitorang 4 minggu (1 minggu pertengahan intersesi). 

Jumpa lagi di post akan datang.

0 comments: